Connect with us

Aktore

I mbani mend Sadnen dhe Ragnin?/ Ato kalojne shume kohe sebashku,por Sadna ka dicka qe nuk e pelqen te Ragni, shoqja e saj

Sadna dhe Ragni jane dy personazhe mjaft te pelqyer nga e mbare bota mbas transmetimit te “Bidai”. Ky serial beri...

Copyright © 2020

error: Kujdes: Kopjimi nuk eshte zgjidhja